verschil in keramisch en halogeen koken?

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

Anonymous

Gast
wie kan mij het verschil uitleggen van Keramisch, halogeen of inductie koken?
Ik kook nu electrisch en wil daar vanaf.
kan ik zonder meer een ander apparaat aanalsuiten?
Ik heb nu zo'n grote stekker, en een speciaal stopkontakt wat daar voor aangelegd is.
 
Verschil is als volgt. Bij Keramisch/halogeen koken word de plaat warm deze draagt de warmte af aan de pan. Deze manier lijkt het meest op het elektisch koken op de ouderwetse metalen platen. Bij inductie word de plaat zelf niet warm maar word wel door bepaald process de pan+inhoud warm deze manier lijkt het meest op het gas koken. Je kunt ook snel even iets laag zetten wat bij Keramisch/halogeen weer niet kan. En wat betrefd de electra deze kan gewoon worden gebruikt maar aangezien de stekker 5 polen heeft waarvan alleen de aarde 100% vast staat is het raadzaam een vakman te raadplegen.

Ronald
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Gerelateerde klussen

Reacties
3
Weergaven
7K
  • MikePenergy
  • Keuken
  • 5
  • 14K
Reacties
5
Weergaven
14K
Keuken
Wilibald
Reacties
7
Weergaven
5K
Keuken
The headhunter
Reacties
1
Weergaven
3K
Reacties
1
Weergaven
2K

Login

Je wachtwoord vergeten?
Heb je problemen met wachtwoorden of reset, stuur een mailtje naar info a p e n staartje klusidee nl Nog niet geregistreerd? Registreer nu
or Log in via