Overbelasting van groep, hoe vaak komt het voor...

Status
Niet open voor verdere reacties.
Ik heb nog niet ge[knip]t, maar mijn vader heeft weleens zijn nadraaiende electrische schaaf op het snoer gelegt maar daar kon het ook niet tegen. (trouwens wel gelijk een hap uit één van de beitels) :cry:
 
:lol: het idee van de [knip] was ver[knipt]. In andere messageboards waar ik kom, ben net nieuw hier, wordt de [knip] vaak gebruikt om aan te geven dat je het citaat van de geciteerde hebt ver[knip]t.
Ik vond de dubbelzinningheid wel leuk en daarom heb ik er lustig op los ge[knip]t. Vanachter de laptop met de adsl op een andere aardlek natuurlijk, anders is het geen [knip] voor de neus waard...


P.S. wisten jullie dat de haag [knip]pen met de hand-heggenschaar eigenlijk veel mooier wordt? En je kunt de hand op de [knip] houden! Geen stroom, geen dure electrische heggenschaar.

P.S.2. als je heggenschaar ver[knip]t, wordt dat dan volgens de nieuwe spelling: hegge-
nschaar?
 
Torching Vark schreef:
In andere messageboards waar ik kom, ben net nieuw hier, wordt de [knip] vaak gebruikt om aan te geven dat je het citaat van de geciteerde hebt ver[knip]t.
Wij gebruiken op dit forum die [knip] methode niet. Is erg onoverzichtelijk en veroorzaakt misverstanden. Voor je het weet heb je zoveel off-topic antwoorden, dat zie je.

Is in dit geval niet zo erg, het was al een beetje apart onderwerp, en ook nog mijn eigen topic, waar we even lekker gingen dollen.

Maar hier gebruiken we liever meerdere malen de quote functie, dat is aanzienlijk duidelijker en hij is er niet voor niets...
Torching Vark schreef:
als je heggenschaar ver[knip]t, wordt dat dan volgens de nieuwe spelling: hegge-
nschaar?
Een beetje afbreekprogramma weet daar wel raad mee. Het al of niet goed afbreken van woorden is off-topic op het off-topic deel van dit onderwerp.

Ik stel voor, dat we nu weer on-topic gaan.
:wink:
 
Klusidee Kees schreef:
Voor je het weet heb je zoveel off-topic antwoorden, dat zie je.
Zeker niet om tegen je te argumenteren, maar een beetje lol is wel leuk. het lezen van een MB moet niet puur informatief zijn. In de vorm van de reacties in dit topic zijn de off-topics makkelijk te skippen.
Klusidee Kees schreef:
Maar hier gebruiken we liever meerdere malen de quote functie, dat is aanzienlijk duidelijker en hij is er niet voor niets...
Ik heb het begrepen, maar een bericht wordt snel zo lang, meerdere vragen per topic en antwoorden off-topic omdat het makkelijk is ergens ook nog even op te reageren. Werk voor de mod :wink:
Klusidee Kees schreef:
Het al of niet goed afbreken van woorden is off-topic op het off-topic deel van dit onderwerp.
Het was meer een statement dan een vraag, wachte niet op antwoord. Zelfs de eerste P.S. niet. In de (ietwat) melige lijn van het topic. De post van de Headhunter op 13 april was zo'n beetje de laatste die over het directe onderwerp ging.

Ik heb het hele topic nog eens gelezen, maar het spijt me. Ik kan echt niks on-topic toevoegen.

Misschien een idee om dit hele bericht als mod te verwijderen en de onderstaande zin te laten staan?! :lol:

Don't speak, unless you can improve the silence!
 
Pepjo schreef:
Daar staat tegenover dat ik Fiesikus geen een keer heb zien [knip]pen.
Misschien niet zo'n tuinmens ?

Jawel toch, heb van 't paasweekeind de pootaardappels in de grond gedaan, de stokken voor de snijbonen gezet en sperciebonen in de koude kas gezaaid. Wie weet nog leuke groenten voor de "DoeHetZelver"?
 
Witlof, sla, wortelen, pastinaak, bloemkool, boerenkool, spruiten, asperge, koolrabi, peulen, doperwten, bruine bonen(voor de luchtigheid), rode kool, tomaten, komkommers.

Heb je nog niet genoeg hieraan, stuur een PB,tje dan maak ik de lijst compleet :lol:
 
't wordt nu wel een beetje intiem. Misschien een idee de rest van dit topic even te verplaatsen? Want het blijft wel leuk.

Ik heb ook nog wel een lijstje:
kardoen, Brave Hendrik, haverwortel, aardpeer, boksbaard, Katwijker peentjes, Belgische witte peen, Buggenummer Muuskes aardappels, oerkomkommertjes, schorseneer, aardamandelen.

Zelf vindt ik rabarber (veel mest) en ook pompoenen erg leuk. Na het seizoen kun je geen pompoenen soep meer zien. Gelukkig vindt de buurvrouw het leuk ze in de vensterbank te leggen :)
 
Torching Vark schreef:
Werk voor de mod :wink:
Ja die mods hebben al helemaal niks te doen! :mrgreen:
Torching Vark schreef:
De post van de Headhunter op 13 april was zo'n beetje de laatste die over het directe onderwerp ging.
De topic was juist afgesplitst van een oorspronkelijk onderwerp, om de kans te geven de door Fiesiekus gestelde enquete te vervullen.

De eerste die daarvanaf off-topic ging was.... inderdaad. :wink:
Torching Vark schreef:
Misschien een idee om dit hele bericht als mod te verwijderen en de onderstaande zin te laten staan
Nee hoor, we zijn wel gewend aan wat ge-ooo-haaa, en als het te erg wordt gaan we gewoon weer de [knip]-discussie afsplitsen van de afgesplitste discussie/enquete.

In het ergste geval hebben we dan nog deze: topic sluiten

Kans dat een andere moderator daar nu mee ingrijpt is niet ondenkbaar, want ik kan er ook wat van. :oops:
 
En intussen zitten we off-topic bij de groenten.

Ga maar even lekker verder hoor, ik vermaak me wel! :mrgreen:

Had iemand nog wat te zeggen over het overbelasten van de groenten?

Ofwel hoeveel ampere kan een peen verdragen als je hem in een zekeringpatroon schroeft? Bij hoeveel mA schakelt de aardappellekschakelaar uit?
 
Jan schreef:
Witlof, sla, wortelen, pastinaak, bloemkool, boerenkool, spruiten, asperge, koolrabi, peulen, doperwten, bruine bonen(voor de luchtigheid), rode kool, tomaten, komkommers.

Jan, vorig jaar heben we witlof gedaan. Maar dat moet op een gegeven moment in het donker gezet? Of niet? Zo ja hoe lang en waar (binnen/buiten/vorstvrij)?
 
In elk geval vorstvrij.
Er zijn twee soorten, de een moet afgedekt worden, de andere niet.
Een mooie methode is in een kist of emmer in de kruipruimte de witlof voortrekken, de rest kan ingegraven in de schuur of in de tuin (in de tuin goed afgedekt) blijven tot die ook in de kruipruimte kan.
Op deze manier kun je een groot gedeelte van de winter genieten van je witlof.
Zorg er wel voor dat de grond niet te nat is, ook in de emmer, anders gaat het nieuwe blad rotten, het voedsel voor het blad wordt toch uit de knol gehaald dus voeding hoeft witlof niet meer op te nemen..
 
Als ze goed gekookt zijn vind ik ze ook heerlijk. Maar het spruitjes seizoen is nu wel een beetje over.

Komt nu weer meer sla op tafel, ik moet toch ook mijn nitraatgehalte weer aanvullen...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Heb je problemen met wachtwoorden of reset, stuur een mailtje naar info a p e n staartje klusidee nl Nog niet geregistreerd? Registreer nu
or Log in via