Schade na plaatsen tapijt trap

Status
Niet open voor verdere reacties.
Eindelijk was het vorige week zover, na alles opgeknapt te hebben hoefde alleen nog het tapijt op de trap geplaatst te worden.
Om toch wat meer zekerheid van kwaliteit te hebben zijn we voor een wat duurder bedrijf uit de buurt gegaan.

Nadat ze klaar waren bleek er veel beschadigd te zijn, zie onderstaande foto's. Alle vers geschilderde muren zaten vol vlekken, dit hebben ze nog met wasbenzine proberen weg te poetsen maar nu zijn overal vegen en vlekken zichtbaar.
Ook is het nieuw geschilderde hout op meerdere plekken beschadigd en zaten overal vol met lijmresten. Ook lijken ze in de woonkamer door het laminaat te hebben gesneden.

Ik kan mij voorstellen dat je af en toe per ongeluk ergens tegenaan stoot maar het lijkt mij niet logisch dat alles opnieuw gedaan kan worden na het plaatsen van tapijt.
Verder geen verstand van het tapijt zelf maar dit lijkt mij wel gewoon netjes gelegd.

Ik hoop dat ik op de goede plek post maar is het redelijk om hier niet meer akkoord te gaan?
En wat is dan vervolgens redelijk om van zo'n bedrijf te verwachten? Zij hadden het over een vergoeding voor nieuwe verf maar dat lijkt mij niet helemaal in lijn met de schade.

Foto 1.jpeg Foto 2.jpeg Foto 3.jpeg Foto 4.jpeg
 
Denk dat de discussie zal zijn of er te ruw is gewerkt of beschadigde de verf al bij het minste of geringste stootje.
Verder wordt het werk van anderen hier niet beoordeeld, maar ik verwacht dat je met een uurtje hier en daar de verf even bijwerken (het is immers pas geschilderd) een heel eind komt.
 
Dat risico heb je altijd dat een muur beschadigd tijdens het afwerken / tapijt leggen en verhuizen. Vaak komt de schilder nadien nog even terug om de beschadigingen weg te werken.
 
dit is geen klus die zelf is uitgevoerd en het beoordelen van werk door derden doen we hier niet, u zult er zelf met de tapijtlegger uit moeten komen wat voor u acceptabel is
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Heb je problemen met wachtwoorden of reset, stuur een mailtje naar info a p e n staartje klusidee nl Nog niet geregistreerd? Registreer nu