Pro COB ledstrip met controller aansluiten

Ik ben bezig met een wand kast te maken. De wand kast bestaat uit 5 verticale compartimenten en in elk compartiment komt een lange pro cob dual white ledstrip.
Ik heb een 350 watt voeding en een 2in1 zigbee controller om alles met hue te verbinden. Nu ben ik alleen even verdwaald, hoe kan ik deze ledstrips het beste aansluiten? Moet dit in serie of kan dit parallel? En het zijn 3 polige kabels, hoe sluit je die precies in serie of parallel? Hieronder een schematische weergave van hoe het er uit gaat zien.

IMG_0163.jpeg
 
Te weinig info, zigbee controller is die zwakstroom of laagspanning?

Cob strips zijn er in nogal wat smaken en ik vermoed dat het hier om een Neopixel Cob gaat dus 2 voeding en 1 data draad
Als je die parallel zet zal op elke strip het eerste Cob moduul reageren op adres 0
Zet je ze acter elkaar dan ziet de controller als 1 lange strip.

Je hebt hier dus ook een controller voor nodig die neopixel info verstuurt.
 
De zigbeencontroller is een Miboxer 2 in 1 Led controller met DC 12 tot 14 V. Voeding is een PoS 350 12 C met 12 vdc als output.
De Ledstrips zijn FCOV608 22W 12 V.

Ze moeten dus in serie geschakelt worden zeg jij? Want dan moet ik even goed nadenken hoe ik de bekabeling het bedte kan doen. Liefste had ik zoals de tekening vanaf 1 punt een split die parallel in 5 leds loopt, dan kan ik alles mooi wegwerken.
 
Google kent het typenummer van die LED-strip niet. Maar als ik de juiste controller voor me heb, met V+, CW en WW aansluitingen, dan zal het geen adresseerbare LED-strip zijn zoals The headhunter dacht.

Jouw strips kun je gewoon parallel aansluiten.
 
  • Like
Waarderingen: schroefsebas

Gerelateerde klussen

Reacties
13
Weergaven
1K
Elektrisch, verlichting en ventilatie
HijIsEenBeetjeDom
Reacties
6
Weergaven
1K
Elektrisch, verlichting en ventilatie
Theeleutje
Reacties
11
Weergaven
11K
Reacties
1
Weergaven
170
Reacties
7
Weergaven
459

Login

Je wachtwoord vergeten?
Heb je problemen met wachtwoorden of reset, stuur een mailtje naar info a p e n staartje klusidee nl Nog niet geregistreerd? Registreer nu