Hoe plafonddeel opvullen

Goedenavond,

Wij hebben vorig weekend gipsplaten van het plafond gehaald in de garage, helaas kwam daar dit voor terug. Hoe kunnen wij dit het beste opvullen of is een stukadoor hiervoor laten komen het beste?

Dank!

IMG_3218.jpeg
 
Ik zou het zelf wel aandurven om het te repareren. Het is een garage, dus als het niet mooi is doe je het nog een keer opnieuw.
 
  • Like
Waarderingen: XJoelleT
Dit komt me bekend voor, zoiets had ik in de keuken, na lekkage ook het plafond weg gehaald en toen werd zoiets zichtbaar.

20240620_225719.jpg


Ik heb gewoon alles van het plafond gehaald (was vrijwel allemaal kalk) en dat viel er bijna vanaf.
Daarna met een staalborstel op de haakse slijper alle losse gruis weggehaald, gaten gevuld die zichtbaar werden met kit.
Elektra opbouw gemaakt met netjes met haaksebochten en lasdoosjes en daarna alles 2 x geschilderd voor een industriële look als alternatief voor nieuw stucwerk wat ik moest laten doen terwijl ik het zelf wel even kon schilderen.
 
  • Like
Waarderingen: Jackd
Ik zou in een garage er zelfs bijna niks aan doen, enkel losse delen verwijderen, diepgrond o.i.d. erop en verven.
Zoiets ooit eens in het hal gedaan bij een huurhuis en dat gaf een verrassend leuk effect. Alsof je in de muur kon kijken, alleen dan helemaal wit. Schade, maar het zag eruit alsof het zo bedoeld was.
 

Gerelateerde klussen

Reacties
7
Weergaven
136
Binnenmuren, wanden en plafonds
Arie0512
Reacties
5
Weergaven
137
Binnenmuren, wanden en plafonds
Sander 1972
Reacties
1
Weergaven
153
Binnenmuren, wanden en plafonds
IJkenhout
Reacties
1
Weergaven
148
Binnenmuren, wanden en plafonds
Walker

Login

Je wachtwoord vergeten?
Heb je problemen met wachtwoorden of reset, stuur een mailtje naar info a p e n staartje klusidee nl Nog niet geregistreerd? Registreer nu