Buitenmuur strak maken

Beste forumgebruikers,

Dit is mijn eerste post na jarenlang gebruik maken van jullie adviezen die ik vind op dit forum. Alvast bedankt hiervoor.
Ik heb een buitenmuur(zie foto's) op mijn erf afscheiding die ik graag weer gladder wil maken en grijs verven. Muur heeft nog resten van muurverf(lijkt een soort latex) die ik alleen met veel moeite los kan krijgen met een plamuurmes. Betreft een aardig muurtje dus met een plamuurmes is niet echt een optie. Hogedrukspuit heeft geen effect. Verder heeft de muur zoals je kan zien op de foto's kleine gaatjes. Mijn vraag is wat de best mogelijkheid is om de muur weer aantoonbaar te krijgen. Muur hoeft zeker niet spiegelglad te zijn. Mijn gedachte ging om de muur te stucen, maar kom er niet uit welk materiaal ik daarvoor het beste kan gebruiken voor een buitenmuur. Wat ik lees is dat ik minimaal 10mm stuclaag moet gebruiken om het vorstbestendig te krijgen. Klopt dit of zijn er ook stucmiddelen die dunner kan aanbrengen op een buitenmuur.

Alvast bedankt voor het meedenken.

Gr. Martin

foto 1.jpg foto 2.jpg
 

Gerelateerde klussen

Reacties
16
Weergaven
469
Binnenmuren, wanden en plafonds
Walker
  • Gesloten
Reacties
10
Weergaven
607
Binnenmuren, wanden en plafonds
Walker
Reacties
7
Weergaven
403

Login

Je wachtwoord vergeten?
Heb je problemen met wachtwoorden of reset, stuur een mailtje naar info a p e n staartje klusidee nl Nog niet geregistreerd? Registreer nu